

1120 SW Fifth Avenue, Suite 800 Portland, OR 97204 503.823.5185 Fax 503.823.7576 TTY 503.823.6868 www.portlandoregon.gov/transportation Dan Saltzman Commissioner Leah Treat Director

PedPDX: Portland's Citywide Pedestrian Plan

Community Advisory Committee Meeting Agenda

Wednesday September 26, 2018 5:30-8:00 PM Multnomah County Central Library: 801 SW 10th Ave. US Bank Room *Members of the public are always welcome!*

1)	Welcome + introductions (includes public) – 15 min.	5:30-5:45
2)	 Project status and schedule overview – 5 min. Where are we and where are we going? (<i>Presented by Michelle Marx, PBOT</i>) Summary of Summer outreach on Pedestrian Priority Network (<i>Presented by Francesca Patricolo, PBOT</i>) 	5:45-5:50
3)	 How will we address needs within the Pedestrian Priority Network (Presented by Michelle Marx, PBOT) – 15 min. Review of where we left our prioritization work How our Priority Network and Prioritization will guide PBOT pedestrian improvements Committee questions 	5:50-6:05
4)	 Prioritizing in Southwest Portland – 45 min. CAC member concerns about prioritization outcomes in Southwest <i>(presented by Southwest CAC members)</i> Modified prioritization option for Committee consideration <i>(Presented by Michelle Marx, PBOT)</i> Next steps to wrap up prioritization work <i>(Presented by Michelle Marx, PBOT)</i> 	6:05-6:55
5)	 Toolbox brainstorming (Presented by Francesca Patricolo, PBOT) – 50 min. Introduction/toobox overview Group activity 	6:55-7:40
6)	Public Comments – 10 min.	7:40-7:50
7)	Closing – 10 min.	7:50-8:00



The Portland Bureau of Transportation fully complies with Title VI of the Civil Rights Act of 1964, the ADA Title II, and related statutes and regulations in all programs and activities. For accommodations, complaints and information, call (503) 823-5185, City TTY (503) 823-6868, or use Oregon Relay Service: 711.