6:00-6:10 - Public Comment (10 min)
6:10-6:30 - Hot Topics/ Updates and Announcements/Committee Business (20 min)
• Vision Zero update
• Hot topics from Committee members
6:30-7:20 - Commissioner Hardesty (50 min)
As Commissioner-in-Charge of Transportation, Commissioner Hardesty will address the PAC regarding her transportation priorities and will answer questions from Committee members.
• 6:30-7:10 – PAC member address/Q&A
• 7:10-7:20 – Public Comment
7:20-7:30 – BREAK (10 min)
7:30-8:15 - Pedestrian Asset Management (45 min)
Emily Tritsch, PBOT Asset Manager
As PBOT’s Asset Manager, Emily is soliciting feedback from Portlanders on their expectations of our infrastructure, especially our pedestrian facilities (e.g., crosswalks, lighting, and sidewalks). Emily will introduce the bureau’s initiative to define asset service levels, as well as potential considerations to reaching our intended outcomes given resource limitations. Of particular interest to committee members will be the question of whether we want to accept smaller targets for annual crosswalk maintenance in order to free up resources to provide wider crosswalk markings.
8:15-8:25 - Public Comment (10 min)