City of Portland Pedestrian Advisory Committee



June 21, 2022 6:00 – 8:00 PM

Members of the public may register in advance for this webinar at:

https://zoom.us/webinar/register/WN_AqQQPv8TRXq_mTySFg1Y8g

6:00-6:10 - Public Comment (10 min)

6:10-6:20 - Hot Topics/ Updates and Announcements/Committee Business (10 min)

- Vision Zero update
- Hot topics from Committee members
- Later summer/fall meeting walk

6:20-6:50 - Modal Committee Evaluation (30 min)

Francesca Jones & Denver Igarta, PBOT

PBOT staff will provide an overview and facilitate a discussion regarding the City's modal committee review process.

6:50-7:30 – Vision Zero (40 min)

Dana Dickman & Clay Veka, PBOT

PBOT's Vision Zero team will lead an open discussion with the PAC that will help inform the upcoming 5-year update to the Vision Zero Action Plan, future safety outreach and data transparency.

7:30-7:50 - Committee Additional Business (20 min)

• IBR Letter

7:50-8:00- Public Comment (10 min)